Tack vare de senaste årens stadigt växande turism och det ständigt ökande antalet entreprenörer har Norrland mognat till en väldigt kompetent destination som lockar internationella besökare samtidigt som intresset på nationell nivå ökar. Den nationella tillströmningen av gäster till Norrland och turismens växande roll i samhället gör att Stoor´n ligger mer rätt i tiden än någonsin.

Under vintern och kommande vår arbetar vi hårt för att ytterligare förstärka kontakter med kommunerna och näringslivet i syfte att samordna den ekonomiska insats som behövs för Stoor´ns förverkligande. Thorbjörn reser under denna tid runt för att möta upp med potentiella investerare och donatorer. Utöver dessa ekonomiskt inriktade träffar kommer Thorbjörn även att föreläsa om Stoor´n och turism vid ett antal tillfällen. Datum och platser meddelas här på www.stoorn.se allt eftersom de bokas in. Vi tar även emot tips på fler platser där ni skulle vilja se honom föreläsa, kontakta oss med förslag.

I syfte att ytterligare synliggöra projektet kommer en stadigt ökande informationsström märkas på www.stoorn.se och i media. För att ni inte ska missa något av våra inlägg välkomnar vi er att registrera er till vårt nyhetsbrev.

Vi ser fram emot en väldigt spännande vinter där vi skall bjuda er på mer nyheter än någonsin!