Stötta Stoorn

Privatpersoner, företag och andra organisationer kan hjälpa oss att få Stoorn på klövarna. Förutom det viktiga spridandet av budskapet via släkt, vänner och sociala medier så finns det huvudsakliga konkreta sätt att gå tillväga. Mindre summor, större summor, tjänster/produkter samt fysiskt arbete. Driften av älgen skiljs från byggnationen. Målet är att nå 5 miljoner kronor för driftbolaget samt 50 miljoner kronor till byggnadsprojektet. När 50 miljoner kronor för byggnationen uppnåtts kommer 6 inlandskommuner (Arjeplog, Arvidsjaur, Malå, Norsjö, Skellefteå och Sorsele) söka EU-medel till ett belopp av 50 miljoner.

Vi välkomnar allt stöd vi kan få, nedan kan ni läsa om hur det går till samt anmäla ert intresse. Har ni frågor som inte besvaras nedan? Gå då till sidan ”Frågor och svar”, chansen finns att din fråga redan är besvarad där.

 


1. Stötta driftbolaget ekonomiskt.

Aktier i driftbolaget delas i A-aktier och B-aktier där en A-aktie har samma rösträtt som tio B-aktier. Allmänheten kan köpa B-aktier a 100kr styck, minsta antal aktier är 10st = 1000kr. Inkomna medel förvaras på ett konto tillhörande Storälgen AB och förblir där orörda till beslut för byggstart tagits.

När beslut tas att byggnationer av Stoorn kan utföras till fullo växlas inbetalda medel mot B-aktier. Fram tills dess kan samtliga blivande aktieägare begära tillbaka sina inbetalda pengar. I det fall att projektet Stoorn avslutas innan byggnationen påbörjas kommer pengarna att återbetalas till fullo.

Använd detta formulär för att ge ditt stöd till driftbolaget. När du klickar ”Skicka” så sänds dina uppgifter till oss och en kopia till din e-postadress. Vi skickar sedan inbetalningsinformation i ett separat mail. Denna hantering sker manuellt och kan som mest ta ett par dagar beroende på aktivitet.

Ditt namn (obligatorisk)

Företag

personnr/orgnr (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Jag önskar stötta med nedan angivet belopp(*)

Svar på frågan (obligatoriskt)
2014+1=? 

 


2. Stötta byggnationen ekonomiskt.

Detta val är för er som vill gå in med större kapital i projektet, beroende på det tänkta kapitalets storlek kommer ni att erbjudas olika typer av synlighet i och kring älgen.

Kontakta oss via detta formulär så återkommer vi för vidare förhandlingar.

Ditt namn (obligatoriskt)

Företag

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Svar på frågan (obligatoriskt)
2014+1=? 

 


3. Stötta projektet med produkter, tjänster och arbetskraft.

Har du kvalifikationer som du anser skulle skynda på förverkligandet av Stoorn? Är du villig att donera tid, tjänster, produkter eller fysiskt arbete?

Kontakta oss då via detta formulär och berätta mer.

Ditt namn (obligatorisk)

Företag

Adress (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Jag önskar stötta med tjänst eller produkter, ange exempel nedan, så kontaktar vi er(*)

Svar på frågan (obligatoriskt)
2014+1=?